Alice Internet

Alice internet
Bij Alice is het mogelijk om Internet en vaste telefonie te bestellen, de prijs is veelal laag en er is een mogelijkheid om een maandelijks opzegbaar contract af te sluiten tegen meer prijs.

Search

Alice

 

Alice is een duidelijke aanbieder zodat u precies weet waar u aan toe bent. Er worden 2 producten aangeboden Alice Easy (internet) en Alice Comfort (internet+bellen).

Internet 'Alice Easy'

Alice Easy kost €19,90 per maand en met een internetsnelheid van 20Mbit/s krijgt u hier een goede internetverbinding voor terug. Wanneer u voor Alice Easy kiest krijgt u een gratis doe het zelf pakket thuisgestuurd met daarbij een modem in bruikleen.

Internet en bellen 'Alice Comfort'

Alice Comfort voor €10,- per maand extra bovenop het Easy pakket kunt u onbeperkt bellen voor 10 cent per gesprek naar alle vaste nummers in Nederland ongeacht hoe lang je belt, naar mobiele nummers betaalt u €0,164 per minuut. Alice comfort kost maandelijks €29,90

Service

De service van Alice is verbeterd ten opzichte van een aantal jaren terug. Zo krijgt u bij installatie van het product een telefoontje van de VIP aansluitservice of alles gelukt is en of u internetverbinding heeft mochten er zich enkele problemen voor doen kan het mogelijk telefonisch opgelost worden. De normale klantenservice hanteert een tarief van €0,15 per minuut

Professor Breedband

Professor Breedband

Los van de aantrekkelijke dame waarmee Alice adverteert, is Alice ook nog een prima aanbieder. De snelheid is goed en de kosten zijn laag. De VIP aansluitservice is een positief punt voor degene onder ons die moeite hebben met het installeren van een modem.

Een goede optie is de mogelijkheid om het contract maandelijks te kunnen opzeggen dit kost alleen wel €5,- per maand.

Belangrijke Aandachtspunten

  • Er is voor dit pakket geen KPN-telefoonabonnement meer nodig wat je kosten kan schelen.
  • Goede verbinding via het netwerk van BBnet.
  • Helpdesk is tegen 15ct per minuut te bereiken.
  • Slechts één e-mailadres bijgeleverd.
  • Verzorging van vermelding in telefoongidsen (online en offline)
  • Geen aansluitkosten
  • Mogelijkheid voor een flexibel contract. U kunt iedere maand opzeggen
  • U kunt uw bestaande telefoonnummer meenemen

Relevante Links

 

De vergelijking van de ADSL vergelijkers!

Door de Bomen het Bos niet meer zinKunt u door de bomen het bos niet meer zien? Wij gelukkig wel! Daarom hebben we de beste opties van alle ADSL vergelijkers op een rijtje gezet. Zo hoeft u zelf die sites niet meer te bezoeken en scheelt dat weer een goede dosis hoofdpijn. Meer info!

ADSL Provider van het moment!

120 x 120 Alice GIFMaandelijks raden wij onze klanten één provider aan, de keuze van deze maand is Alice. De reden voor deze keuze is de vrijheid die Alice u als klant biedt, namelijk: bij Alice heeft u geen contractkosten en kunt u iedere maand het abonnement opzeggen.